Keresés...

Bőség

Miből is induljak ki? Mi a bőség? Ha ezt a kérdést felteszem, általában mindenki arról beszél, amije van és vágya megvalósítani, amije nincs. Valahol nálam úgy fogalmazódna meg, hogy a bőség az: amire szükségem van a jelenben, a minden napokban.
„Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma.”„Gazdagok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.”
Nem fejtem ki.. Rád hagyom, tedd meg Te, ha akarod, legyen egy szép napod……

Természetesen vannak felsorolások. Fontosak?

Talán igen, talán nem.

Első helyre helyezném a szeretetet, aztán jönne az egészség, a család s utána a pénz, a javak, amiért tudatosan dolgozom, alkotok és ennek a gyümölcse a BŐSÉG.
Nálad, hogy van a sorrend?

Az is biztos, hogy Maslow piramisa egy kicsit megváltoztatja a sorrendet. Így kimondhatom, hogy mindenkinek az Ő szemszögéből igaza lehet.

Az is igaz, hogy az erkölcsi – morálistényezők is sokat jelentenek, hisz megjelenik a vonzás törvénye, s azt vonzom be, amit mentálisan alkotok, akarok és a Sors szinkronicitás is egységet alkot akaratommal. Vagyis lehozom azt, ami Fenn, s megvalósul itt Lenn.

Te milyen igazságokban hiszel? Mivel azonosulsz?

Minden, mindenkor, bőséggel rendelkezik, ez csak Tőled függ, mennyire meríted ki, milyen mélyen hatolsz le – be és azonosulsz. Ahogy a Transzcendencia irányában tudsz száguldani, befogadni, úgy a poklok poklát is bőségesen megjárhatod, s ha mindent megértesz felemelkedni is tudsz s nem bánod meg soha azt a periódust.

...Minden bőségesen a rendelkezésedre áll.
...Minden úgy jó, ahogy akkor azt Te bevonzani vagy képes.
...A Bőség egy tanító. Egy nagy Tanító.
...Tanultál e már Tőle? Mit? Hogyan?

...A Bőség, a Te belső állapotod!
...Energia és információhordozó!
...Irányt, célt mutat.
...Vízszintesen a szabadság és akaraterő energiáját hordozza, függőlegesen Föld és Ég között meg az erő és szeretet energiáját mozgatja.
...Érted, nem érted, ez, így működik.
...VAN.
...S mi van? Hát, ami van?
...Nálad?
...Mi van?
Nálam bőség van, de mindenből, hisz mindet befogadok, hogy el is tudjam fogadni, elengedni, és ha ezt már megtettem, tudok integrálni, s többet az úgynevezett „jóból” bevonzani!
Sokszor áldozatot is hozok, bőségesen, de hidd el, megéri! Fentről
csak úgy zuhan rám az áldás!

S kiért, miért hozok áldozatot? - hát a lelkekért, akik az embertársaim, a nemzetem, a nyelvem, a múltam, a jelenem. Szent Ignác azt mondta: Isten nagyobb dicsőségéért, az Emberért.

Dr. Márton Csilla
www.aboldogitolegzes.eu


 
Elejére!